Міністерство освіти і науки затвердило перелік провідних вищих навчальних закладів і наукових установ за кордоном для навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у 2013 році.

Про це йдеться в наказі Міносвіти №312 від 1 березня, підписаному міністром Дмитром Табачником.

До переліку увійшли 170 вузів. Найбільше представництво вузів з Франції - 37, Німеччини - 34, США - 28 і Великобританії - 19.

До переліку увійшли також 9 бельгійських вузів, по 6 італійських і швейцарських, по 5 іспанських і японських, 4 корейських, по 3 вузи з Китаю, Швеції та Нідерландів, по 2 бразильських, португальських і канадських і по 1 з Данії, Ізраїлю, Норвегії, Сінгапуру та Фінляндії.

Міністр зазначив, що необхідно взяти до відома, що перелік може бути доповнений рішенням конкурсної комісії з відбору на навчання студентів та аспірантів і стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вузах та наукових установах за кордоном у 2013 році за умови високих показників у світових рейтингах запропонованого зарубіжного вищого навчального закладу, передають «Українські новини».

Нагадаємо, 1 березня Міністерство освіти і науки оголосило конкурс з відбору на навчання студентів та аспірантів і стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2013 році.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349