Представник державного звинувачення у справі про діяльність корпорації «Єдині енергетичні системи України» Марина Капінос не виключає, що 22 березня на наступному засіданні Київського райсуду Харкова сторона обвинувачення буде клопотатися про примусову доставку в зал засідань екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

На брифінгу після судового засідання Капінос зазначила, що чергова неявка Тимошенко на засідання суду свідчить про те, що «вона намагається уникнути кримінальної відповідальності за вчинені нею злочини».

«З урахуванням її відповіді на запит суду, можливо, наступного разу державні обвинувачі вживуть заходів щодо прискорення початку розгляду справи», - сказала прокурор.

«Можливо, наступного разу державне обвинувачення буде змушене вжити заходів і запропонувати суду організувати примусову доставку», - додала Капінос, повідомляє «УНІАН».

За її словами, на сьогоднішній день немає ніяких протипоказань щодо явки Тимошенко в суд, є висновок судово-медичної експертизи про те, що екс-прем'єр може брати участь у судових засіданнях.

«На сьогоднішній день ніяких інших документів, крім висновку судово-медичної експертизи про можливість її участі у судових засіданнях, немає. Є дані про те, що Тимошенко може брати участь у судових засіданнях і ніяких протипоказань щодо фізичного стану її здоров'я і участі в судових засіданнях немає», - підкреслила прокурор.

Нагадаємо, засідання Київського райсуду Харкова у справі про ЄЕСУ перенесено на 22 березня.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230