Апеляційний суд Київської області задовольнив апеляцію прокуратури Обухівського району про застосування до Миколи Кравченка запобіжного заходу у вигляді тимчасового арешту на 40 діб - до отримання від Росії запиту про видачу цієї особи.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Нагадаємо, правоохоронні органи України затримали громадянина Росії Миколу Кравченка, який був оголошений компетентними органами Російської Федерації в міжнародний розшук і знаходився в базі розшуку Інтерполу.

4 березня Обухівський районний суд не погодив подання прокуратури про застосування до Кравченка тимчасового арешту. Прокуратура, не погодившись з таким рішенням суду, подала апеляцію.

Застосування до затриманого запобіжного заходу у вигляді тимчасового арешту на 40 діб передбачено для отримання від держави, яка розшукує людину, запиту про видачу.

Раніше новгородська поліція повідомила, що Кравченко був затриманий у Києві 2 березня. 51-річного лідера ОЗУ шукали за скоєння особливо тяжких злочинів, у тому числі, за організацію вбивства, скоєного при обтяжуючих обставинах, і здирство з метою розкрадання майна в особливо великому розмірі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306