Співробітники Донецького обласного карного розшуку вилучили у 54-річного жителя Макіївки кілька одиниць зброї, що зберігалася без спеціальних дозволів, повідомляє прес-служба МВС


У поле зору міліції власник мініарсеналу потрапив під час досудового розслідування одного із злочинів (хуліганства), скоєних у Центрально-Міському районі Макіївки.
 

Отримавши відповідний дозвіл суду, правоохоронці обшукали квартиру підозрюваного в незаконному зберіганні зброї, а також місце його роботи в Макіївці. У результаті було вилучено помпову рушницю, 4 пістолети і понад 300 набоїв різного калібру.


Усе вилучене направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Його фахівці визначать, які з наданих зразків є вогнепальною зброєю, придатною для здійснення пострілів, а також встановлять, чи застосовувалася вона із злочинними намірами.
 

Як повідомив начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом вогнепальної зброї та вибухових речовин УКР ГУМВС України в Донецькій області Олександр Авраменко, власник арсеналу раніше не мав проблем із законом. Сам він пояснив, що рушницю і пістолети придбав виключно для самооборони ще у 90-х роках, коли займався підприємницькою діяльністю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386