Народний артист Росії Валерій Золотухін перебуває у реанімації. Про це повідомила дружина артиста.

«Він тяжко хворий, перебуває у реанімації», - сказала співрозмовниця агентства. За її словами, «діагноз ще не поставлений остаточно».

«Як далі піде справа, ми не знаємо. Чекаємо поліпшення і сподіваємося, що він видужає. Його лікують в Інституті рентгенорадіології на Калузькій», - додала вона.

У січні цього року деякі ЗМІ повідомляли, що Золотухін був госпіталізований в одну зі столичних лікарень. Проте він спростував ці чутки, заявивши, що проходить планове обстеження в Інституті рентгенорадіології на Калузькій, який спеціалізується на ранній діагностиці та лікуванні онкологічних та інших захворювань.

 
 
Актор театру і кіно, народний артист Росії Валерій Сергійович Золотухін народився 21 червня 1941 року в селі Швидке Джерело Алтайського краю у родині голови колгоспу. У дитинстві переніс тяжку хворобу і до десятого класу ходив на милицях, нагадує РІА «Новости».

Золотухін знявся у більш ніж 80 фільмах. Це «Господар тайги» (1968), «Бумбараш» (1971), «Біг» (1971), «Розповідь про те, як цар Петро арапа женив» (1976), «Чародії» (1982), «Нічний дозор» ( 2004) і «Денний дозор» (2005), «Майстер і Маргарита» (2005).

У 2003 році Золотухін став художнім керівником Молодіжного театру Алтаю у Барнаулі. З липня 2011 року був директором і художнім керівником Театру на Таганці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257