У Києві побили головного художника Національного драматичного академічного театру імені Івана Франка Андрія Александровича-Дочевського. Про це пише «Сегодня».

За інформацією колег по театру, на художника напали троє хуліганів біля парадного його будинку на Подолі. Це сталося ввечері, коли він повертався додому. У нього забрали гаманець і ноутбук. Зараз Александрович-Дочевський перебуває у Лікарні швидкої допомоги.


 
Художній керівник театру Станіслав Моїсеєв підтвердив, що Александрович-Дочевський був побитий. «Швидше за все, це хулігани, зараз міліція цим займається. Андрій перебуває у лікарні, стан у нього стабільний», - сказав Моїсеєв.

Як пишуть друзі потерпілого у соцмережах, у Александровича-Дочевського струс мозку і він ще мінімум 10 днів пробуде в лікарні. Ще вчора не всі колеги по театру знали про те, що сталося.

Александрович-Дочевський є членом Національної спілки художників. Він оформляв такі вистави, як «Приборкання норовливої», «Король Лір», «Кохання у стилі бароко», «Леді і адмірал».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

375