Британська королева Єлизавета II виписалася із лікарні, куди була госпіталізована з підозрою на гастроентерит. Про це повідомляє «Lenta.ru» з посиланням на «Reuters».

За свідченнями очевидців, одягнена у червону сукню з брошкою Єлизавета виглядала добре і посміхалася по шляху до припаркованого біля будівлі лікарні лімузину. Вона також потисла руки медичному персоналу, подякувавши співробітників лікарні Короля Едуарда VII за роботу.

Джерела у палаці повідомили, що періодичні болі у шлунку королева відчувала з п'ятниці, 1 березня, так що рішення направити її в лікарню було своєрідним запобіжним засобом. Усі візити та офіційні зустрічі Єлизавети II на найближчий тиждень, включаючи поїздку в Італію 6-7 березня, було скасовано.

Королеві Єлизаветі 21 квітня 2012 виповнилося 86 років. У 2012-му вона також відзначила 60-річчя свого перебування на троні. При цьому Єлизавета II досить рідко відчуває проблеми зі здоров'ям. Востаннє вона потрапляла до лікарні у 2003 році. Тоді королеві зробили операцію на коліні.

Нагадаємо, королеву Великобританії Єлизавету II госпіталізували у неділю, 3 березня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

338