Перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова провела зустріч з міністром громадянства, імміграції та мультикультуралізму Канади Джейсоном Кенні, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Під час переговорів були порушені питання співробітництва України та Канади в економічній та культурній сферах, а також намічені перспективні напрями взаємодії.

Сторони, зокрема, приділили окрему увагу розвитку торговельно-економічних відносин та інвестиційної співпраці. «Канада є важливим партнером України, і підписання угоди про вільну торгівлю у перспективі може позитивно позначитися на поліпшенні показників двосторонньої економічної співпраці і сприяти усуненню існуючих торговельних обмежень», - зазначила Акімова, у той же час підкресливши необхідність розширення прямих ділових контактів між українськими та канадськими підприємцями.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що товарообіг між Україною і Канадою не відповідає потенціалу обох країн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151