Враховуючи протокол від 29 січня 2013 року установчих зборів за участю уповноважених представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу громадської ради голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження про затвердження складу Громадської ради на 2013-2014 роки.

Як повідомляє прес-служба КМДА, підписанню зазначеного розпорядження передували зустрічі з представниками інститутів громадянського суспільства і ґрунтовне вивчення юридичних підстав для затвердження складу ради.

Згідно з документом, членами ради стали 45 представників громадськості, зокрема, різних спілок, благодійних фондів, молодіжних і громадських організацій.

«Новообраний склад ради представляє інтереси киян в усіх сферах суспільства: освітній, спортивній, правовій, культурній і т.д.», - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що Громадська рада створюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Вона покликана здійснювати громадський контроль за діяльністю Київської міської державної адміністрації, налагоджувати ефективну взаємодію КМДА з громадськістю при формуванні та реалізації державної політики у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316