У Києві за вихідні внаслідок пожеж були пошкоджені 6 автомобілів.

За даними прес-служби Управління ДержНС у Києві, перший випадок стався у ніч з 1 на 2 березня о 00:50. У дворі 9-поверхового житлового будинку по вул.Багговутівська, 8/10, загорівся автомобіль Skoda Favorit.

За попередніми даними, займання виникло через занесення стороннього джерела.

Орієнтовний прямий збиток складає 10 тис.грн.

Наступне повідомлення про пожежу в автомобілях надійшло в той же день о 02:37. У дворі 16-поверхового житлового будинку на вул.Марини Цвєтаєвої, 12, горіли машини Mitsubishi Pagero Sport і Volkswagen Passat.

У результаті в автомобілях згоріли і пошкоджені моторні відсіки, салони та лакофарбове покриття.

Вдень об 11:57 біля проїжджої частини дороги на вул.Полярній, 19, загорівся гараж. Вогонь перекинувся на автомобілі Volkswagen Passat і Mercedes.

Внаслідок пожежі згоріли та пошкоджені старі побутові речі на площі 3 кв.м, закопчені стіни та стеля гаража. У Volkswagen Passat закопчені лакофарбове покриття, а у Mercedes пошкоджене переднє ліве крило і бампер, закопчене лакофарбове покриття авто.

3 лютого о 08:31 пожежа виникла на Подолі. У дворі 5-поверхового житлового будинку по вул.Оболонській, 35, на відкритій території горіло сміття на площі 1 кв.м. Вогонь перекинувся на сусідній автомобіль Mercedes.

Можлива причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомих осіб.

Під дією високої температури вогню згорів і пошкоджений бампер, лобове скло, капот, передні колеса транспортного засобу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288