Сьогодні, 4 березня, віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко представив нового голову Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
 

У представленні також взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак, міський голова Львова Андрій Садовий.

Віце-прем'єр-міністр висловив подяку Михайлу Костюку за роботу, виконану на посаді голови обласної державної адміністрації.
 
Також Грищенко ознайомив присутніх з трудовим шляхом новопризначеного голови облдержадміністрації і закликав надавати йому всіляку допомогу: «Тут повинна бути командна, злагоджена робота, спрямована на забезпечення потреб як Львівщини, так і всієї України».
 
«Президент і уряд України виходять з того, що саме тут, на основі тих досягнень, які ми маємо завдяки проведенню Євро-2012, пройде подальший розвиток потенціалу регіону, як у господарській, культурній, туристичній сфері, так і з точки зору внесення свого вкладу в розвиток нашої держави, зміцнення незалежності, суверенітету й економічної потужності. Сподіваюся, що ці цілі будуть досягнуті під керівництвом Шемчука», - сказав Грищенко.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 4 березня, Президент України Віктор Янукович призначив Віктора Шемчука на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

478