Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін не розуміє, чому його підопічні в матчах з «Бордо» показують хороший футбол, а з «Кривбасом» грають у півноги. Про це він заявив під час післяматчевої прес-конференції, коментуючи підсумки гри «Динамо» - «Кривбас» (1:1) відновленого Чемпіонату України з футболу.

«Звичайно, за результат відповідає тренер. Є недоробки тренерського складу в тому плані, що команда вийшла сьогодні грати в півноги - в цьому наша провина, це треба визнати. З якої причини це сталося, будемо розбиратися. Крім того, деякі футболісти сьогодні не зіграли у свою силу. З цим теж треба розбиратися», - цитує слова тренера прес-служба київського клубу.

За словами Блохіна, ті моменти, які були у команди в першому таймі, треба було доводити до логічного завершення, і тоді гра би йшла більш спокійно.

«Звичайно, неприємно, що матч закінчився з рахунком 1:1, і те, що «Дніпро» і «Металіст» пішли від нас вперед. Але є ще 11 ігор, треба боротися, треба виправляти ті помилки, які у нас є», - зазначив він.

«Не можу зрозуміти, чому в матчах з «Бордо» команда показує хороший футбол, а потім грає в півноги з «Кривбасом»... Очевидно, не той подразник», - підсумував Блохін.

Нагадаємо, 3 березня у Києві завершився останній матч 19-го туру Прем'єр-ліги «Динамо» - «Кривбас», в якому команда Олега Блохіна не зуміла здобути перемогу - 1:1.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

565