Правоохоронці затримали фельдшера Лук'янівського СІЗО, який за грошову винагороду намагався пронести наркотики для ув'язнених, повідомляє відділ по зв'язках із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.

Фельдшер медичної частини слідчого ізолятора затриманий співробітниками Служби безпеки України та підрозділами ДПтСУ відразу після проходження другого зовнішнього контрольно-пропускного поста.

Під час проведення огляду його особистих речей у присутності понятих правоохоронці вилучили три мобільні телефони, зарядні пристрої до них, навушники та МР-3 плеєр.

До того ж, у середині МР-3 плеєра, вилученого у фельдшера, вони виявили чотири целофанові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка за висновком судово-хімічної експертизи є наркотичною речовиною.

За словами затриманого, вилучені в нього предмети він намагався пронести на територію слідчого ізолятора для ув'язнених за грошову винагороду.

Відомості про кримінальне правопорушення відносно медичного працівника Лук'янівського СІЗО прокуратурою Шевченківського району внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове слідство у кримінальному провадженні доручено Шевченківському райуправлінню міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

569