Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів у Сімферополі нараду з питань вирішення проблеми недобудов, повідомляє прес-служба чиновника.

«Була розпочата інвентаризація недобудов і цілеспрямована робота після завершення їх будівництва. І вже є позитивний результат. За 2011-2012 роки було добудовано і введено в експлуатацію 1800 об'єктів незавершеного будівництва, що на 10% зменшило кількість недобудов», - сказав Вілкул.

За словами глави Мінрегіону Геннадія Темника, проблема довгобудів залишається однією з найскладніших у будівельній галузі. «Зараз щодо кожного об'єкту необхідно приймати рішення або після завершення його будівництва, або перепрофілювання», - сказав він.

Вілкул поставив завдання - не допустити збільшення довгобудів, ввести в кожному регіоні систему ефективного планування, жорстко контролювати використання коштів щодо об'єктів, які будуються.

При розподілі державних коштів на об'єкти комунальної та державної власності, пріоритетними є об'єкти з високим ступенем будівельної готовності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195