У Житомирській області розшукують зниклих у Радомишльському районі двох маленьких хлопчиків.

Як повідомила керівник відділу громадських зв'язків УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко, 28 лютого в чергову частину Радомишльського райвідділу управління МВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про зникнення двох братів, 3-х і 4-х років.

Для пошуків дітей по тривозі був піднятий особовий склад райвідділу, а також залучені додаткові сили правоохоронних органів, які працювали всю ніч.

Сім'я Левенчуків проживає в селі Глиниця Радомишльського району. Близько 12.30 28 лютого двоє братів вийшли з будинку і пішли грати у двір, передає «УНІАН».

За словами матері, через деякий час вона виглянула у вікно і побачила, що дітей немає. Відразу почала їх шукати, потім попросила допомоги у сусідів та односельчан. Однак, коли через кілька годин хлопчики так і не знайшлися, подзвонила в міліцію.

Як з'ясувалося під час перевірки повідомлення, діти, вийшовши на вулицю, прихопили з собою санки, на яких, очевидно, збиралися кататися. Працівники міліції і місцеві жителі ретельно обстежили всю прилеглу територію й околиці села.

Згодом вони виявили сліди дитячого взуття, які вказували ймовірний напрямок руху дітей - до місцевого ставка, розташованого за 100 метрів від будинку хлопчиків. Неподалік знайшлися і їхні санки.

Пошуки дітей тривають. Обстежуються околиці села, місцеві занедбані будівлі та порожні будинки. Перевіряються й інші можливі версії розвитку подій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304