Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 22 лютого по 1 березня.

«Що б я зробив на її місці? Ну, по-перше, треба було раніше думати. Я не розумію, які були мотивації піти на такий крок», - Президент Віктор Янукович про підписання Юлією Тимошенко газового контракту.

«Ніде немає прикладів, ні в Америці, ні в Європі, ні в Китаї, ні в Росії, і у нас немає таких прикладів, щоб абсолютно все працювало без збоїв. У високотехнічних програмах завжди є, на жаль, такі моменти. З цього не треба робити абсолютно ніяких трагедій», - прем'єр-міністр Микола Азаров упевнений, що українська космічна техніка надійніша, ніж у конкурентів.

«Я чесно говорив вже багато разів, що я не дуже люблю це. Як кажуть, хто що вчив. Я ось цьому не вчився. Це мій недолік, але я буду з ним боротися, я вам це обіцяю», - Президент України Віктор Янукович про те, чому рідко спілкується з журналістами.

«Не критикують тільки небіжчиків, або тих, хто нічого не робить», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про критику Президентом Віктором Януковичем.

«Я хочу запевнити всіх, що все відбуватиметься відверто, і всі будуть знати, як воно відбувається. Це не буде під килимом», - міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький про домовленості щодо української ГТС.

«Все любив малювати. Сонце. Як і всі хлопці - танки. До Дня Перемоги - якісь меморіальні місця. Думаю, що малюнки дітей у різні часи не сильно відрізняються», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про те, на які теми малював у дитинстві.

«Хтось яскравіше говорить, а хтось мовчить. Так той, хто яскравіше говорить або найбільше кричить, - він модний політик», - Президент Віктор Янукович закликає політиків не зловтішатися з приводу невдач влади.

«Вони взяли 30 осіб, надягли на них чомусь маски, взяли дроти, ломи і пішли захищати будівлю, яка, на їхню особисту думку, є культурною спадщиною», - глава МВС Віталій Захарченко про події в Гостинному дворі.

«Нам потрібно трошки потерпіти, щоб подолати незручності», - Президент Віктор Янукович про реформи в Україні.

«Є така сумно відома світська російська левиця, яка ні співати, ні танцювати на сцені не вміє. Але разом з тим скандалить на будь-яких світських тусовках, підтримуючи до себе сумнівний рівень уваги... Це така собі Даша», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник порівняв Національний університет «Києво-Могилянська академія» з російською світською левицею.

«Для мене найбільше, що викликає презирство, - це світські леви і світські левиці», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про світських тусовщиків.

«Я від нього вимагаю, і постійно йому про це говорю, щоб усе, що б він не робив, він робив прозоро, оскільки він знаходиться «під мікроскопом», - Президент України Віктор Янукович про заняття свого сина Олександра.

«Відверто кажучи, я дуже давно знаю Луценка. Мені як людину його шкода. Він страждає через свої дурниці, яких наробив... з цим водієм... хотів зробити як краще, а потрапив під кримінальну статтю», - Президент Віктор Янукович про засудженого екс-главу МВС Юрія Луценка.

«Я не збираюся робити роботу за організаторів мого арешту і придумувати варіанти, як завершити це брудне шоу. Ті, хто вляпалися в цю справу, хай самі думають над тим, як з неї вибиратися», - екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не проситиме Президента Віктора Януковича про помилування.

«Коли закінчиться касаційний суд, якщо він його не звільнить, я буду розглядати питання про його помилування. Тоді підійде моя черга в цьому питанні», - Президент Віктор Янукович про те, що може помилувати екс-главу МВС Юрія Луценка.

«Я досі і вальс, і полонез Огінського, якщо раз-два прорепетирувати, можу досить пристойно повести партнерку, і у вальсі спробую на ногу не наступити», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про те, що в дитинстві відвідував уроки танців .

«Це для нас просто петля на шиї - сім мільярдів, за якими ви зловтішаєтеся», - Президент Віктор Янукович про семимільярдний борг за газ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

820