Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів виїзну нараду на будівництві моста в районі міського залізничного вокзалу у Севастополі, повідомляє прес-служба чиновника.

«Уряд реалізує комплекс проектів з розвитку та модернізації інфраструктури, у тому числі транспортної. Новий міст забезпечить розвиток логістичного потенціалу Севастополя, підвищить безпеку руху автотранспорту та комфорт пасажирів», - сказав Вілкул.

Новий міст біля залізничного вокзалу стане основним шляхом сполучення наземного транспорту між Ленінським і Нахімовським районами міста.

За рахунок приєднання двох нових мостів до двох існуючих буде збільшено з трьох до п'яти кількість смуг для руху автотранспорту. Це забезпечить проїзд по двох смугах з центру міста і по трьох - з Корабельної сторони.

Вже встановлені металоконструкції моста і опори контактної тролейбусної мережі, створені необхідні комунікації. Виконуються роботи з розбивки меж дорожньої розв'язки та під'їзних шляхів.

Вілкул поставив завдання підприємству «Придніпровська залізниця» закінчити будівельні роботи і відкрити рух по мосту у квітні 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207