Президент України Віктор Янукович призначив Дмитра Табачника міністром освіти і науки України, звільнивши його з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту.

Тексти відповідних указів розміщено на сайті Глави держави.

Іншими своїми указами Президент звільнив Євгена Сулиму з посади першого заступника міністра освіти і науки, молоді та спорту, Бориса Жебровського та Олексія Дніпрова - з посади заступників міністра і призначив їх заступниками міністра освіти і науки.

Як повідомляв ForUm, сьогодні створені Міністерство освіти і науки, а також Міністерство молоді та спорту шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державної служби молоді та спорту України.

Нагадаємо, у ході спілкування з громадянами у рамках телепроекту «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович заявив, що вирішив відокремити Міністерство молоді та спорту від Міністерства освіти.

Зазначимо, екс-міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вважає, що відновлення Міністерства у справах молоді і спорту в Україні необхідне для надання більш високого статусу низці спортивних подій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341