В Інтернеті з'явився фрагмент відеозапису із веб-камери готелю навпроти селищної ради Симеїза, на якому відображений розстріл мера селища Кирила Костенка.

На записі, опублікованому Центром журналістських розслідувань, видно, що відразу за «Мерседесом» Костенка до стоянки поруч із селищною радою під'їхав автомобіль ВАЗ-2101, який зупинився біля парапету.

Із «копійки» з водійського місця вийшов чоловік з автоматом. Автомобіль Кирила Костенка зупинився вище стоянки. Мер відчинив дверцята, у цей момент чоловік з автоматом підійшов до парапету і зробив серію пострілів у відчинені дверцята автомобіля Костенко.

Після стрілянини чоловік швидко сів за кермо «копійки» і поїхав. На відео чітко видно, що до зброї був прив'язаний кульок, куди відлітали відстріляні гільзи - тому на місці злочину не було виявлено жодної.

Таймер камери зафіксував час убивства – 08:41.

Як повідомляв ForUm, мер селища Симеїз Кирило Костенко, 1972 р.н., член Партії регіонів, був застрелений вранці у вівторок. Його труп з кількома вогнепальними пораненнями був виявлений у власному автомобілі Mercedes біля одного із будинків у Симеїзі.

Біля гори Кішка, недалеко від Симеїзу, було виявлено спалений ВАЗ з автоматом. Співробітники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пов'язує вбивство мера Симеїзу Кирила Костенка з його діяльністю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

616