Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк після спілкування з перевізниками звільнив начальника управління промисловості, транспорту і зв'язку Київської ОДА Сергія Діденка. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Присяжнюк повідомив, що сьогодні зустрівся з перевізниками Київської області, аби з перших вуст почути їхню думку щодо проведення конкурсу на визначення перевізників пасажирів та обговорити їхні вимоги.

«Насправді не все так однозначно, як мені доповідали. Багато питань можна було б зняти у ході роз'яснювальної роботи серед перевізників. Однак непрофесійні дії деяких представників облдержадміністрації призвели до обурення громадськості», - зазначив голова КОДА.

На думку Присяжнюка, в області повинні працювати місцеві виробники як послуг, так і товарів.

«Однак це не повинно бути догмою. Якщо хтось пропонує кращі умови, більш лояльну цінову політику для споживача, він повинен працювати на ринку Київщини і створювати здорову конкуренцію», - вважає він.

Коментуючи причини відставки начальника управління промисловості, транспорту і зв'язку, губернатор зазначив: «Мені потрібні керівники, які захищають інтереси держави і суспільства, а не розбурхують суспільство».

Зараз проходить засідання конкурсного комітету, де визначаються перевізники пасажирів, які працюватимуть на Київщині.

Як повідомляв ForUm, 26 лютого автоперевізники, які працюють на низці маршрутів у Київській області, відмовилися перевозити пасажирів із Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки і провели мітинг.

Прокуратура Київської області розпочала перевірку законності проведення влітку 2012 року Київською облдержадміністрацією конкурсу, через який підприємці-перевізники вийшли на мітинг і відмовилися перевозити пасажирів.

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк вважає законним конкурс на приміські і міжміські перевезення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

413