У 2013 році в Україні буде розроблена програма розвитку дитячої та юнацької творчості. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, Президент України Віктор Янукович заявив на III Всеукраїнській виставці-звіті дитячої творчості «Країна юних майстрів».

Глава держави оглядав експонати більше 30 хвилин, і найбільше його зацікавили радіокеровані моделі автомобілів, удосконалений апарат Тесли, а також кролик зі стенду юних натуралістів, якого Президент навіть погладив.

Глава держави заявив, що отримав найприємніші враження від відвідування виставки. «Вже третій рік поспіль існує «Країна юних майстрів». І щороку я відвідую цю виставку. Мої старі знайомі не тільки підросли, але й стали більш винахідливими, більш творчо підготовленими. Від цього відразу поліпшується настрій», - сказав Президент.

Янукович також повідомив, що цього року буде розроблена програма розвитку дитячої та юнацької творчості. «Вона обов'язково буде стосуватися розвитку наших діток, нашого майбутнього покоління, нашої надії. І, безумовно, в цій програмі ми подбаємо про те, як створити умови для наших вчителів», - підсумував він.
Як раніше повідомляв ForUm, уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко заявив, що 2013 рік стане Роком дитячої творчості в Україні.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

289