Пропозиції щодо розділення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту вже розроблені. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, міністр Дмитро Табачник заявив у коментарі журналістам перед відкриттям III Всеукраїнської виставки-звіту дитячої творчості «Країна юних майстрів».

«Ми внесли свої пропозиції, і будемо чекати рішення Глави держави», - сказав він.

Також міністр зазначив, що на вчорашньому розширеному засіданні Кабінету Міністрів Президент його не лаяв, а критикував.

«Він сказав, що це була помилка, а помилки треба виправляти. І мушу вам сказати: не критикують тільки небіжчиків, або тих, хто нічого не робить. У принципі я вважаю, що це нормальний для мене стан, адже критика буває конструктивною і справедливою, ​​і буває просто критика. А критика Глави держави конструктивна. Потрібно шукати можливість виправити ситуацію», - сказав він.

Крім того, відповідаючи на запитання, чи не боїться він звільнення, Табачник заявив: «Я нічого не боюся».

Як повідомляв ForUm, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вважає, що відновлення Міністерства у справах молоді і спорту в Україні необхідне для додання більш високого статусу низки спортивних подій.

Під час спілкування з громадянами в рамках телепроекту «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович заявив, що вирішив відокремити Міністерство молоді та спорту від Міністерства освіти.

Учора, 27 лютого, Янукович доручив Табачнику і голові Держслужби молоді та спорту України Равілю Сафіулліну зайнятися відновленням Міністерства спорту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238