Навесні у Києві висадять 500 тисяч троянд. Вже розроблені схеми висадження квітів, ведуться підготовчі роботи, повідомив під час прямого ефіру на телеканалі «Київ» перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

«Акція «Кожному киянину по троянді» буде втілена в кожному з десяти районів міста. Столичні зеленбудівці разом із громадськістю вже цієї весни висадять 500 тис. троянд, такою ж кількістю плануємо прикрасити Київ і восени», - цитує Мазурчака прес-служба КМДА.

Зокрема, навесні квіти прикрасять Одеську площу, Столичне шосе, сквер імені Кошице, Дніпровську набережну, Броварський проспект. Також троянди з'являться на вулиці Братиславській, на бульварі Праці, Русанівській набережній, у парку Оболонь і на вулиці Богатирській. Крім того, зеленбудівці висадять квіти в Куренівському парку, на Контрактовій площі, Наддніпрянському шосе, на бульварі Лесі Українки, в Інтернаціональному парку, бульварі Академіка Вернадського, в парку Юність, а також на території центрального залізничного вокзалу, Львівській площі та проспекті Перемоги.

Нагадаємо, раніше генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко заявив, що в Києві протягом 2013 року планується висадити майже три мільйони кущів троянд.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183