Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко підтвердив, що деякі речі убитого в Харкові судді Володимира Трофімова виявили в Донецькій області.

«Питання не стільки стоїть про Краматорськ, скільки дійсно про інші регіони. Речі вилучалися в Донецькій області, деякі речі, які були. Так, справа непроста...» - сказав він журналістам у середу, відповідаючи на запитання, наскільки відповідає дійсності інформація про те, що в Краматорську та інших містах виявили речі вбитого харківського судді Трофімова, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Захарченко також повідомив, що в четвер у Генеральній прокуратурі відбудеться нарада, присвячена тематиці розкриття умисних вбивств. «Окремим питанням ми будемо заслуховувати всю слідчо-оперативну групу, яка бере участь у розкритті вбивства в Харкові судді та його сім'ї», - сказав глава МВС.

Як повідомляв ForUm, 15 грудня 2012 року у власній квартирі були знайдені обезголовлені тіла судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофімова, його дружини Ірини Трофімової, їхнього сина Сергія, а також його цивільної дружини.

16 грудня на брифінгу в Харкові генеральний прокурор України Віктор Пшонка повідомив, що слідство розглядає три основні версії вбивства сім'ї Трофімових: вбивство, пов'язане з професійною діяльністю судді, вбивство з метою заволодіння майном потерпілого, замовне вбивство.

17 грудня харківська міліція оголосила про винагороду 200 тис. грн за допомогу слідству в розкритті цього тяжкого злочину.

10 січня 2013 р. Пшонка заявив, що слідство розглядає як основну версію вбивства судді та його сім'ї - заволодіння колекцією монет.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

733