Екс-голова Тернопільської облради, голова обласного відділення Федерації біатлону народний депутат Олексій Кайда 26 травня одружується з власницею золотої медалі чемпіонату світу з біатлону Оленою Підгрушною.


Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив сам Кайда. Весілля, за його словами, відбудеться у Тернополі. Кайда зізнався, що закохався в Підгрушну два роки тому з першого погляду.
 

«Я саме повертався з США, і мені зателефонував директор обласної школи вищої спортивної майстерності Олег Любінський. Каже, Підгрушна з дівчатами завоювали срібло, потрібно нагородити. Я відповідаю, що втомлений, але він наполіг. Олена саме поверталася зі змагань, з Ханти-Мансійська. Вийшло, що вона замучена з дороги, я замучений. І ось вона увійшла... так воно і бабахнуло відразу. Це було кохання з першого погляду», - згадав Кайда, повідомляє «УНІАН».

Досі пара не коментувала чутки про своє одруження. Тривале мовчання Кайда пояснив бажанням вберегти свою кохану від пильної уваги журналістів напередодні важливих для неї виступів на змаганнях у Норвегії, в Сочі і Ханти-Мансійську.

Кайда буде одружуватися вдруге. З першою дружиною Оксаною Багнюк-Каїдою вони пробули в шлюбі 18 років, у них є син Богодар, якому в цьому році виповниться 16 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389