Найвищий готель у світі JW Marriott Marquis, висота веж якого становить 355 метрів, був офіційно відкритий сьогодні в Дубаї.

Архітектура готелю, що складається з двох веж, нагадує фінікові пальми, і в адміністрації заявляють, що новий готель - один з найбільш комфортабельних і фешенебельних не лише на Близькому Сході, але і в світі.


Готель розрахований на ділових людей. У ньому близько 1,6 тисячі номерів, а в 14 ресторанах можуть одночасно поснідати чи повечеряти майже три тисячі осіб. Персонал JW Marriott Marquis складається з тисячі співробітників із 67 країн світу, а у відкритий в одній з веж розкішний СПА-салон із басейном для гостей вже завезли три тонни морської солі з Мертвого моря, передає РІА «Новини».
 

Відкриття найвищого в світі готелю було приурочене до візиту в Дубай делегації Міжнародного виставкового бюро, яке оглядає країни, що раніше подали заявки на проведення Всесвітньої універсальної виставки ЕКСПО у 2020 році. Дубай розраховує на перемогу. Рішення про країну, яка проведе Всесвітню виставку в 2020 році, буде прийнято у листопаді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

527