Прем'єр-міністр України Микола Азаров не надав слова представникам опозиції під час розширеного засідання Кабінету Міністрів.

Азаров запропонував після виступу голови Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького та голови Верховної Ради Володимира Рибака заслухати заключне слово Президента України Віктора Януковича і закінчити засідання уряду, оскільки регламент вичерпаний.

Після того, як Азаров запитав у учасників засідання, чи згодні вони з такою пропозицією, голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк почав вимагати надати представникам опозиції слово на засіданні уряду, передає «УНІАН».

На це Азаров відповів: «Арсенію Петровичу, Ви ж колишній член уряду, Ви перебуваєте на засіданні уряду, а не на Верховній Раді! І Ви повинні підкорятися регламенту роботи Кабінету міністрів. Арсенію Петровичу, ми Вам, коли перебували в опозиції, не заважали працювати. Такого не було випадку, щоб ми ось так приходили і зривали засідання уряду. Такого не було. Ще раз попереджаю Вас: я нікому не дам зірвати засідання уряду. Рішення урядом прийняте (про обмеження кількості виступаючих. - Ред.). Будь ласка, у письмовому вигляді пропозиції. Ми їх розмістимо на сайті, на Урядовому порталі, і відповідні міністерства отримають доручення вивчити всі пропозиції опозиції», - сказав на підвищених тонах Азаров.

Після цього представники опозиції почали вигукувати: «Ганьба!» і залишили зал засідань уряду.

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, за участю Президента України Віктора Януковича проходить розширене засідання Кабінету Міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

413