Міністр закордонних справ України Леонід Кожара відбув з офіційним візитом до Республіки Польща.

Як повідомляє прес-служба МЗС, програмою візиту передбачається проведення двосторонніх зустрічей з вищим керівництвом Польщі.

«Міністр буде прийнятий президентом Броніславом Коморовським, зустрінеться зі своїм польським колегою - міністром закордонних справ Радославом Сікорським, а також маршалком Сенату Богданом Борусевичем», - уточнили у зовнішньополітичному відомстві.

Міністри закордонних справ України та Польщі візьмуть участь у П'ятому засіданні ради МЗС України та МЗС Польщі. Під час проведення цього засідання буде підбито підсумок взаємодії між міністерствами закордонних справ у 2012 році та намічено шляхи поглиблення стратегічного партнерства у поточному році.

Крім того, відбудеться обговорення графіка двостороннього діалогу на найвищому та високому рівнях і ключових питань порядку денного Україна - ЄС.

Кожара і Сікорський обговорять найбільш важливі питання відносин України і Польщі у дво- та багатосторонньому форматах, зокрема, у контексті головування України в ОБСЄ та Польщі - у «Вишеградській четвірці».

Міністр закордонних справ як чинний голова ОБСЄ також проведе зустріч з директором Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ Янешом Ленарчичем.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359