Президент України Віктор Янукович наполягає на необхідності пошуку резервів всередині країни для розвитку економіки, оптимізації виробництва, підвищення конкурентоспроможності вітчизняних товарів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, Глава держави заявив у ході розширеного засідання Кабінету Міністрів.

«Наступні два роки – період значних внутрішніх і зовнішніх викликів. Хочу, щоб це розуміли всі», - підкреслив Президент.

За його словами, державне фінансування і спеціальні програми повинні бути поштовхом для розвитку української економіки, але «приватна ініціатива державної не заміниться».

Глава держави наполягає на створенні конкурентних умов всередині країни, продовженні роботи щодо дерегуляції та забезпечення малого та середнього бізнесу економічною свободою.

«Для бізнесу необхідні прозорі і зрозумілі правила, посилення конкуренції, створення стимулів для детінізації економіки», - підкреслив Янукович.

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, за участю Президента України Віктора Януковича проходить розширене засідання Кабінету Міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

308