Жителі передмістя безрезультатно продовжують чекати маршрутки на зупинках.

У цьому переконався сьогодні кореспондент ForUm’y. Люди говорять про те, що водії маршруток будуть страйкувати, їх ніхто не попереджав, тому вони не знають, як потрапити додому.

«Я з ранку годину прочекала маршрутку на Київ, у результаті поїхала на електричці. Очевидно, зараз доведеться робити те ж саме», - поділилася з нами жителька Вишневого.

Жителі Вишневого опинилися в особливо скрутній ситуації, оскільки ходить тільки одна маршрутка №716 від кінцевої метро «Нивки», про що знають далеко не всі.

Найбільше людей продовжують очікувати маршрутку №301 біля станції метро «Академмістечко».

«Я тут уже годину стою. Чув, що водії страйкують через те, що їх позбавили ліцензії, ну а нам що робити? У мене грошей на таксі немає», - розповів кореспонденту ForUm’y студент Сергій.

 
 
Також у Вишневе неможливо виїхати з вулиці Павла Пестеля, де попереджені продавці ларьків визирають та повідомляють усім, хто підходить до зупинки, що маршруток сьогодні немає і не буде. В Боярку з вулиці Павла Пестеля також виїхати не можна, однак маршрутка №720 біля цирку продовжує ходити.

«Наші маршрутки сьогодні всі виїхали. Але ми знаємо про страйки. Якщо нам скажуть не виїжджати – ми не виїдемо. Поки такої команди не було», - повідомив кореспонденту ForUm’y водій маршрутки №720.

 
 
Також, як вдалося з'ясувати кореспонденту ForUm’y, від станції метро «Академмістечко» маршрутки у напрямку Ірпеня та Ворзеля ходять без перебоїв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

327