У 2013 році планується завершити реконструкцію кількох парків, а також закупити спецтехніку для догляду за об'єктами зеленого господарства на 10 млн грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

За даними прес-служби КМДА, 10 млн грн закладено на реконструкцію парку «Кіото», на паркову зону на вул.А.Ахматової - 1,5 млн грн, на паркову зону на вул.Маяковського і площі Анкари - 2,1 млн грн, на парк «Молодіжний» - 2 млн грн, на парк Партизанської слави - 1,3 млн грн, на Наводницький парк - 500 тис. грн, на Печерський ландшафтний парк - 700 тис. грн , у сквер на вул.Мартиросяна - 621 тис. грн, на парк біля озера Кирилівське - 530 тис. грн, а також 344 тис. грн на парк «Орлятко».

«Найбільше фінансування закладене у цьому році на облаштування зони відпочинку навколо озера Тельбін: 3,3 мільйона гривень на реконструкцію парку та ще 2 мільйони гривень на облаштування зони організованого відпочинку. Крім того, кошти закладені на благоустрій та очищення Совських ставків і розчищення озера Веселка», - зазначив Крамаренко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148