Усі звернення громадян, зареєстровані під час телевізійного проекту за участю Президента України Віктора Януковича «Діалог з країною» 22 лютого на Майдані Незалежності, розглянуть до 1 березня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що всього надійшло 20 звернень.

«З них 15 звернень стосуються діяльності столичної влади, а решта 5 - інших областей і міст України», - повідомили в КМДА.

Усі звернення зареєстровані управлінням з питань звернень громадян апарату КМДА та передані на розгляд профільним заступникам голови міськдержадміністрації, структурним підрозділам, главам районів і т.д.

За дорученням глава КМДА Олександра Попова виконавці до 1 березня поточного року повинні надати в міську адміністрацію інформацію про терміни та шляхи вирішення проблем, про які йдеться у зверненнях.

«Після цього глава КМДА на особистому прийомі на початку березня зустрінеться з тими заявниками, вирішення проблем яких вимагає його особистого втручання», - йдеться в повідомленні.

Крім того, Попов направив листи керівникам областей України, міст і приватних компаній із проханням посприяти у вирішенні тих питань, про які клопочуть громадяни у своїх зверненнях, однак вони не стосуються діяльності КМДА. Зокрема, листи направлені міській владі Кіровограда, Чернівців, Миколаєва, Донецька та інших.

Нагадаємо, питання жительки Білоцерківського району Людмили Стригун, яка звернулася до Президента України Віктора Януковича у прямому ефірі в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною», вже вирішено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146