У Москві співробітники поліції присікли так звану «злодійську сходку» і затримали 70 кримінальних авторитетів з Росії та країн СНД.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі столичної поліції.

«В одному з ресторанів на південному заході Москви співробітники поліції присікли так звану злодійську сходку. Затримано близько 70 кримінальних авторитетів - жителів різних регіонів Росії і СНД», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що всі затримані доставлені у відділи поліції, де їх перевіряють за обліками правоохоронних органів і знімають відбитки пальців.

Нагадаємо, 16 січня в Москві кілер застрелив російського злодія в законі Аслана Усояна на прізвисько «Дід Хасан». Він був видворений з України 7 квітня 2010 року. Усояну був заборонений в'їзд на територію нашої держави на найближчі п'ять років.

За оперативними даними, «Дід Хасан» приїжджав в Україну для проведення злодійської «сходки», на якій, у зв'язку зі смертю відомого російського кримінального авторитета на прізвисько «Япончик», мали перерозподілятися ролі щодо впливу на криміногенну ситуацію в Україні.

На думку аналітиків, після смерті «Діда Хасана», який не залишив вагомого наступника, в кримінальному світі почнеться переділ влади.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312