Майже 207 тисяч осіб вже зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні - ЗНО-2013. Про це, як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, заявив голова відомства Дмитро Табачник.

За словами міністра, методологія і процедура проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році не зазнає якихось змін, якщо порівнювати із ЗНО попередніх років.

4 січня розпочалася реєстрація бажаючих взяти участь у ЗНО цього року, і, як нагадав міністр, відповідні документи можна подавати до кінця дня 5 березня, а вносити зміни до реєстраційних даних можна буде тільки до 19 березня.

«Очікуємо, що цього року буде більше охочих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, адже це пов'язано з чисельністю одинадцятикласників - ми очікуємо від 311 до 321 тисяч бажаючих пройти тестування, - зазначив Табачник. - А за станом на 11:00 25 лютого для участі у ЗНО зареєструвалися 207 тисяч осіб. Найбільша кількість бажаючих зареєструвалася для здачі тестів з математики, історії України та української мови».

Як раніше повідомляв ForUm, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив, що зовнішнє незалежне оцінювання скасовувати не планується.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

529