Співробітники податкової міліції Державної податкової служби в Донецькій області викрили посадових осіб одного з приватних підприємств Маріуполя, які викрали з державної скарбниці понад 2 млн грн, повідомили в прес-службі Державної податкової служби в області.

Згідно з повідомленням відомства, впродовж двох років дане маріупольське підприємство ставало переможцем тендеру з державних закупівель на виконання ремонтно-будівельних робіт для комунальних підприємств міста.

За цей час підприємство отримало понад 20 млн грн із державної казни.

Як виявили правоохоронці, зловмисники, діючи разом із субпідрядними підприємствами та підприємствами-постачальниками матеріалів, завищували вартість виконаних робіт і поставлених товарно-матеріальних цінностей.

У результаті використання злочинних схем керівники підприємства систематично ухилялися від сплати податків і виводили отримані бюджетні кошти у тіньовий обіг.

За встановленими фактами привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170