Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак доручив головам районних держадміністрацій та комунальним службам міста в найкоротші терміни привести столицю у належний вигляд.

Як повідомляє прес-служба КМДА, інспектори благоустрою контролюватимуть якість прибирання балансових територій підприємств, установ і організацій усіх форм власності.

«Сьогодні місто має не дуже привабливий вигляд і це стосується всіх районів столиці. Почав сходити сніг, а під ним - купи сміття. Необхідно в найкоротші терміни, не чекаючи щорічного весняного місячника, навести порядок. Особливо це стосується тротуарів, підходів до підземних переходів і метрополітену, зупинок, а також інших місць масових скупчень людей», - сказав Мазурчак.

Також він додав, що цієї зими були складні погодні умови, які вимагали великого використання технічної солі та піщаної суміші, тому працівники комунальної корпорації «Київавтодор» мають найближчим часом змити залишки реагентів зі столичних вулиць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

118