Екс-президент Грузії Едуард Шеварднадзе запропонував створити спеціальну парламентську комісію з розслідування злочинів Михайла Саакашвілі.

«Вже пора створити в парламенті Грузії спеціальну комісію з розслідування злочинів, скоєних президентом Михайлом Саакашвілі та його командою, - сказав сьогодні журналістам Шеварднадзе. - Режим Саакашвілі повинен бути засуджений у Грузії», передає «ІТАР-ТАРС».

У попередні роки екс-президент неодноразово критикував різні аспекти політики президента Саакашвілі й очолюваної ним партії «Єдиний національний рух».

Як повідомляв ForUm, збір підписів за відставку Саакашвілі почався після жовтневих виборів, на яких перемогу отримала опозиційна коаліція «Грузинська мрія». Президент за підсумками цих виборів позбувся підтримки парламентської більшості та уряду (в країні був сформований новий Кабінет міністрів на чолі з лідером «Грузинської мрії», мільярдером Бідзіна Іванішвілі). І все таки, хоча вплив Саакашвілі зменшився, поки він зберігає за собою президентську посаду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232