У Каланчацькому районі Херсонської області знайдена мертвою депутат облради від «Партії регіонів», начальник відділу освіти Каланчацької райдержадміністрації Олена Машинська, повідомили в прес-службі прокуратури Херсонської області.

Зокрема, тіло 45-річної жінки виявили працівники міліції на присадибній ділянці за її будинком. На тілі виявлені сліди побоїв. Пошуком депутата міліція зайнялася після повідомлення дочки Машинської - Анастасії про те, що мати вже два дні не відповідає на телефонні дзвінки.

Міліція поки підозрює в причетності до смерті депутата її чоловіка, який був також виявлений в будинку у стані сильного алкогольного сп'яніння. За наявною інформацією, чоловік вже давно зловживав спиртним, і на цьому ґрунті в сім'ї були сварки, передає «УНІАН».

Також у повідомленні вказується, що для встановлення причин смерті на місце злочину з Херсона відправилися експерти. Чекають і результатів розтину.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

401