ПАТ «Київенерго» направило комунальним підприємствам «Київський метрополітен» і «Київміськсвітло» попередження про відключення електроенергії через накопичені борги.

«Попередження про відключення отримали підприємства та організації, які фінансуються з бюджетів різних рівнів, а також ті установи, які їх фінансують. Зокрема, вже попереджені комунальні підприємства «Київський метрополітен» (оперативний борг на 25 лютого - 8,5 млн грн), «Київміськсвітло» (оперативний борг на 25 лютого - 13 млн грн), районні управління освіти, органи місцевої та державної влади» , - повідомляє прес-служба «Київенерго».

Крім того, за даними компанії, загальна заборгованість усіх споживачів, зокрема населення, за електроенергію склала 836, 9 млн грн. Найбільші борги у розмірі 499,6 млн грн сумарно накопичили підприємства й організації житлово-комунального господарства та міського транспорту. Борги установ, які фінансуються з державного бюджету, складають 35,8 млн грн, з міського та районного бюджетів - 37,4 млн грн, промислові підприємства заборгували 101,9 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159