Директор організації «Об'єднаний чемпіонат з футболу» Валерій Газзаєв вважає, що українські клуби затримують реалізацію ідеї щодо створення нового турніру.

«Поки спільного вирішення серед українських клубів немає, і поки ми далі рухатися не можемо. Нам потрібно вислухати українську сторону, раду Ліги, дізнатися їхні пропозиції і побажання, і ось коли все буде вирішено, ми у рамках наступного етапу будемо виходити на національні федерації і більш високі інстанції», - зазначив Газзаєв, повідомляє «Чемпион».

Нагадаємо, 26 листопада 2012 року керівник «Газпрому» Олексій Міллер в інтерв'ю сайту ФК «Зеніт», спонсором якого є «Газпром», запропонував організувати чемпіонат СНД з футболу.

30 листопада глава Адміністрації Президента РФ Сергій Іванов заявив, що чотири українські клуби зацікавлені в організації цього чемпіонату. За його словами, «Шахтар», «Динамо» (Київ), «Металіст» і «Дніпро» зацікавлені у тому, щоб грати разом з провідними російськими клубами у більш сильному турнірі.

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) ніколи не підтримає ідею про організацію чемпіонату СНД.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223