Питання жительки Білоцерківського району Людмили Стригун, яка звернулася до Президента України Віктора Януковича у прямому ефірі у рамках телевізійного проекту «Діалог з країною», вже вирішене.

Як повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації, зокрема, йшлося про встановлення жінці стаціонарного телефону.

Як повідомив губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк, робоча група облдержадміністрації вивчила звернення заявниці та вжила заходів щодо задоволення заяви.

«Протягом доби ремонтною бригадою «Укртелекому», за підтримки та сприяння управління ЖКГ КОДА, підключено будинок Людмили Стригун до стаціонарної телефонної мережі», - йдеться у повідомленні.

За словами Присяжнюка, таке просте питання не вирішувалося через черствість і байдужість окремих чиновників.

«Я особисто щомісяця спілкуюся з жителями області через прямий телефонний зв'язок. Подзвонити може будь-хто, і жодне звернення не залишається без розгляду. Найближчим часом я у черговий раз проведу колегію, на якій будуть проаналізовані результати звернень громадян та дана оцінка роботі кожного чиновника. Скажу відверто, якщо виявляться факти неналежного реагування на звернення громадян, таких горе-чиновників буде притягнуто до відповідальності. Люди не повинні страждати через бездіяльність представників влади», - зазначив губернатор.

У той же час він заявив про готовність поспілкуватися з кожним у соціальній мережі Facebook, а також про те, що люди можуть повідомляти про свої і проблеми суспільства на «гарячу» лінію облдержадміністрації.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив міністру юстиції Олександру Лавриновичу та голові Київської ОДА Анатолію Присяжнюку «детально розібратися у ситуації, про яку повідомила жителька села Потіївка Білоцерківського району Людмила Стригун, і вжити заходів реагування, передбачені законом». Янукович також зобов'язав чиновників про результати проведеної роботи доповісти особисто до 1 березня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

549