Відеокамери із палати екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у ЦКЛ «Укрзалізниці» демонтовані, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Раніше повідомлялося, що напередодні керівництво ДПтС доручило начальнику Качанівської виправної колонії, у межах компетенції, прибрати камери відеоспостереження у палаті, де утримується Тимошенко.

«Станом на 19:00 відеокамери із зазначених приміщень ЦКЛ «Укрзалізниці» демонтовані - відеоспостереження співробітниками ДПтС у цих приміщеннях не ведеться. Сама засуджена подякувала керівництву установи за це і повернулася у свою палату», - йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Янукович попросив прибрати відеокамери із палати лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Як відомо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії у Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня 2012 року Тимошенко була переведена із Качанівської виправної колонії у Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» у Харкові для проведення міжнародною медичною комісією курсу реабілітації.

22 лютого у МОЗ заявили, що Юлія Тимошенко не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306