За даними прес-служби відомства, керівництво ДПтСУ через Міністерство закордонних справ України отримало повідомлення про намір німецьких лікарів клініки «Шаріте» прибути до Харкова з метою роботи у рамках спільної Міжнародної медичної комісії 23 лютого з екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко у лікарні «Укрзалізниці».

«У зв'язку з цим ДПтСУ зауважує на відсутності можливості організаційного забезпечення роботи Міжнародної медичної комісії за участю всіх її членів у вихідний день», - йдеться у повідомленні.

Крім того, оскільки йдеться про роботу Міжнародної медичної комісії у складі понад 10 осіб, є необхідність в організації, з точки зору режиму і охорони, перебування всіх членів цієї комісії на території ЦКБ №5 (на території охоронюваного блоку утримання засудженої).

Відповідно, враховуючи вищевикладене, ДПтСУ поінформувала представників посольства та клініки «Шаріте» про свою готовність організаційно забезпечити роботу Міжнародної медичної комісії за участю німецьких лікарів з 25 лютого, тобто з понеділка.

Останній візит німецьких лікарів відбувався 15-17 грудня минулого року, майже три місяці тому.

Нагадаємо, 9 травня 2012 року Тимошенко була переведена із Качанівської виправної колонії у Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» у Харкові для проведення міжнародною медичною комісією курсу реабілітації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238