Сніжна буря, що раніше спостерігалася в північно-східних штатах, накрила Середній Захід США. Про це повідомляє CBS News.

Сильний снігопад, крижаний дощ і сніг з дощем зафіксовані в штатах Колорадо, Іллінойс, Міссурі, Канзас, Арканзас, Небраска й Айова. У деяких районах випало понад 40 сантиметрів снігу.

У зв'язку з поганими погодними умовами школярі звільнені від занять, у деяких штатах тимчасово закриті держустанови. Ускладнено рух по автомагістралях, у зв'язку з чим влада закликає жителів по можливості залишатися вдома. Скасовані і відкладені сотні авіарейсів, пише «Lenta.ru».

Снігопади на Середньому Заході стали причиною як мінімум трьох смертей - двоє молодих людей в Оклахомі й одна дівчина в Небрасці загинули унаслідок дорожньо-транспортних пригод, пов'язаних з сильною ожеледицею і поганою видимістю.

Метеорологи передбачають подальше просування негоди на південь і схід аж до Північної Кароліни. Крім того, очікується, що найближчими днями снігопад досягне крайнього району на північному сході США - Нової Англії.

Раніше сніжна буря схожого масштабу спостерігалася на північному сході США. Там від проявів стихії загинули не менше 15 людей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270