Президент України Віктор Янукович сьогодні об 11:00 дасть прес-конференцію в рамках проекту «Діалог з країною». Прямий ефір транслюватимуть провідні телеканали країни.

Очікується, що Янукович відповість на запитання громадян, які будуть поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійдуть телефоном.

Захід приурочений до третьої річниці інавгурації Януковича. Прес-конференцію для журналістів Президент дасть 1 березня в Українському домі.

Зазначимо, що Янукович вже більше року не влаштовував прес-конференцій. Спілкування громадян України з Президентом зведено до мінімуму. Остання прес-конференція відбулася 21 грудня 2011 р. - підсумковий річний захід.

Наступна прес-конференція Президента повинна була відбутися 4 липня 2012 р. в Українському домі. Однак тоді через мітинг проти закону про мови захід було скасовано.

Також була скасована підсумкова прес-конференція у кінці грудня 2012 р. Замість спілкування з журналістами Янукович поїхав відпочивати в Карпати. Крім того, 25 вересня була скасована заздалегідь оголошена прес-конференція Януковича в Нью-Йорку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

289