До 20 квітня на дорогах столиці ліквідують ямковість. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на засіданні Київради заявив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Георгій Глинський.

«Я хочу запевнити, що на всіх магістралях загальноміського значення ми ліквідуємо ямковість до 20 квітня», - зазначив він.

Крім того, чиновник зазначив, що для забезпечення належного стану дорожнього покриття необхідно прийняти п'ятирічну програму, і виділити зараз мінімальні кошти на те, щоб привести до ладу дорожню мережу до 20 квітня.

Глинський також підкреслив, що міська влада має звернутися до Кабінету Міністрів з проханням виділити додаткове фінансування. «Я знаю, що КМДА вже звернулася з питанням виділення додаткових коштів на проведення капітального та середнього ремонтів. І ті дороги, які вже відслужили 30 років, потрібно захистити хоча б середнім ремонтом», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, глава КМДА Олександр Попов заявив, що в Києві необхідно замінити 20 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу взяти під особистий контроль організацію невідкладного ремонту і підготовку до планових ремонтів автодоріг.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

377