Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв відмічає негативний вплив блокування роботи Верховної Ради на розвиток України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Клюєва.

«У складних світових економічних і політичних умовах парламентська криза в Україні може вкрай негативно позначитися на майбутньому розвитку країни», - вважає Клюєв.

Секретар РНБО підкреслив, що нормальна робота Ради є важливим елементом національної безпеки, а парламентська криза викликає серйозну стурбованість у Президента.

Клюєв підтвердив, що 20 лютого був запрошений головою Ради Володимиром Рибаком для участі в нараді лідерів фракцій та керівництва парламенту, і його присутність не викликала заперечень в учасників наради.

Крім того, він висловив думку, що в умовах політичної кризи кожен, хто готовий відстоювати державні інтереси, повинен взяти посильну участь у подоланні цієї кризи, передають «Українські новини».

«Прикро, що переговорний процес у Раді знову зайшов у глухий кут. Хочу запевнити, що готовий застосувати свій політичний досвід і знання, щоб сприяти відновленню нормальної роботи парламенту. Це моя послідовна позиція як громадянина і політика», - заявив Клюєв.

За його словами, відповідальні політики зобов'язані знаходити компроміс заради розвитку власної країни.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

860