Колишній президент України Леонід Кучма називає провокацією заяву заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна про наявність доказів його причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Сьогодні в Харкові Кучма в коментарі журналістам зазначив, що подібних провокацій за роки його президентства було «більш ніж достатньо».

«Коментувати такі речі, з одного боку, дуже складно, але з іншого боку - дуже легко. Це чергова звичайна провокація, яких за 12 років я отримав більш ніж достатньо», - сказав Кучма, повідомляє «УНІАН».

«Я читав сьогодні в літаку якийсь журнал. Сьогодні є наукова теорія, що передаються душі померлих, які жили колись, душам сьогоднішніх. Так мені здається, що один з опричників Йосипа Віссаріоновича Сталіна, якщо тут мова йде про прокурорів, то Вишинський був такий, потрапив у душу нашого прокурора. Звідси такі дії його», - сказав Кучма, коментуючи заяву Кузьміна.

Нагадаємо, 20 лютого перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» заявив, що Генеральна прокуратура України має достатню кількість доказів, які підтверджують причетність Кучми до замовлення вбивства журналіста Гонгадзе.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258