Правоохоронні органи Хмельницької області знешкодили злочинне угруповання у складі 4 осіб, які протягом 2012 року на території Красилівського району незаконно посіяли і виростили майже 3 000 рослин коноплі з метою подальшого збуту. Про це повідомляє відділ по зв'язках із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

«Під час проведення обшуків у одного з підозрюваних виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, загальною вагою 10,3 кг і ринковою вартістю близько 2 млн грн», - розповів заступник начальника управління - начальник відділу Генеральної прокуратури України Станіслав Туровський.

Також він зазначив, що організатору злочинного угруповання обрано запобіжний захід утримання під вартою, решті - домашній арешт.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Хмельницької області.

«Проведеним розслідуванням зібрано достатньо доказів для кваліфікації дій підозрюваних за ч. 3 ст.28, ч.2 ст.310 КК України, як посів і вирощування конопель з метою збуту у кількості п'ятисот і більше рослин, вчинене організованою групою», - додав прокурор

Досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239