Через непрацюючий парламент бюджетники можуть не отримати зарплату. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, заявив у ході брифінгу голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Регіонал підкреслив, що на сьогоднішній день на непрацюючий парламент держава витратила майже 40 млн грн.

Він додав, що в порядку денному першочергових законопроектів стоять документи, які стосуються плану дій щодо безвізового режиму з ЄС, а також низка соціальних.

«Закони, які повинні прийматися, перш за все, пов'язані з безвізовим режимом, таких 7, і щодо підвищення пенсій. Тобто запланована індексація теж не приймається. Питання, пов'язані з перерозподілом коштів у бюджеті, також не вирішуються. І стоїть питання щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери», - наголосив він.

Як раніше повідомляв ForUm, народний депутат, перший заступник голови парламентського комітету з питань соціальної політики та праці Ярослав Сухий констатує, що соціальні ініціативи парламенту заблоковані через блокування трибуни.

Народні депутати від опозиції блокують роботу Верховної Ради з 5 лютого. Опозиціонери вимагають забезпечити персональне голосування депутатів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234